Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
КулінаріяПідручник Г.Шуміло. Технологія приготування їжі 10 клас - Приготування страв з дріжджового та бездріжджового тіста (Розділ 21) Підготовка реферативного виступу "Значення та харчова цінність виробів з дріжджового тіста у харчуванні людини" Підготовка реферативного виступу "Значення та харчова цінність виробів з бездріжджового тіста у харчуванні людини" Підготовка реферативного виступу "Значення страв із крупів у харчуванні людини" Підготовка реферативного виступу "Значення овочевих страв у харчуванні людини" Підготовка реферативного виступу "Значення холодних страв і закусок у харчуванні людини" Підготовка реферативного виступу "Значення соусів у харчуванні людини" 11 клас - Страви з м'яса та субпродуктів (пар. 12.5, с.308-310) Страви з котлетної маси (пар. 12.6, с.311-313) Значення страв з птиці у харчуванні (пар. 13.1, с.315) Приготування холодних солодких страв (Розділ 17, с.376) |