Комунальний заклад Скадовської районної ради "Міжшкільний навчально-виробничий комбінат"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Кулінарія

Підручник Г.Шуміло. Технологія приготування їжі 

10 клас -  Приготування страв з дріжджового та бездріжджового тіста (Розділ 21)

               Підготовка реферативного виступу "Значення та харчова цінність виробів з дріжджового тіста у харчуванні людини"

               Підготовка реферативного виступу "Значення та харчова цінність виробів з бездріжджового тіста у харчуванні людини"

               Підготовка реферативного виступу "Значення страв із крупів у харчуванні людини"

               Підготовка реферативного виступу "Значення овочевих страв у харчуванні людини"

               Підготовка реферативного виступу "Значення холодних страв і закусок у харчуванні людини"

              Підготовка реферативного виступу "Значення соусів у харчуванні людини"

11 клас -  Страви з м'яса та субпродуктів (пар. 12.5, с.308-310)

               Страви з котлетної маси (пар. 12.6, с.311-313)

               Значення страв з птиці у харчуванні (пар. 13.1, с.315)

               Приготування холодних солодких страв (Розділ 17, с.376)