Підручник Г.Шуміло. Технологія приготування їжі
10 клас - Приготування страв з дріжджового та бездріжджового тіста (Розділ 21)
Підготовка реферативного виступу "Значення та харчова цінність виробів з дріжджового тіста у харчуванні людини"
Підготовка реферативного виступу "Значення та харчова цінність виробів з бездріжджового тіста у харчуванні людини"
Підготовка реферативного виступу "Значення страв із крупів у харчуванні людини"
Підготовка реферативного виступу "Значення овочевих страв у харчуванні людини"
Підготовка реферативного виступу "Значення холодних страв і закусок у харчуванні людини"
Підготовка реферативного виступу "Значення соусів у харчуванні людини"
11 клас - Страви з м'яса та субпродуктів (пар. 12.5, с.308-310)
Страви з котлетної маси (пар. 12.6, с.311-313)
Значення страв з птиці у харчуванні (пар. 13.1, с.315)
Приготування холодних солодких страв (Розділ 17, с.376)