Комунальний заклад Скадовської районної ради "Міжшкільний навчально-виробничий комбінат"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Про нас

Комунальний заклад Скадовської районної ради

"Міжшкільний Навчально-виробничий комбінат"

Восени 1978 року вперше прийшли навчатися до МНВК 440 учнів загальноосвітніх шкіл м. Скадовська, Красненської, Широківської та Михайлівської ЗОШ.
В 1978 році учні 9-х класів могли навчатися таким професіям:
Водій автотранспортних засобів;
Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва;
Токар;
Будівельник;
Швачка;
Оператор машинного доїння.
В 1979 році навчанням в МНВК були охоплені учні 10 шкіл району. З часом відкривались нові профілі навчання:
1980 рік - випробувач деталей і приладів електронної техніки СЗПП;
1981 рік – наладчик напівпровідників СЗПП; технолог промислового консервування;
1990 рік – помічник вихователя дошкільних дитячих установ; учитель молодших класів;
1992 рік – кухар;
1993 рік – оператор ЕОМ
Найбільше учнів комбінату хочуть опанувати професію водія автотранспортних засобів. І щороку більше 100 учнів здійснюють свою мрію і отримують бажане посвідчення. До послуг учнів навчальні кабінети та лабораторії, обладнані відповідно до Положення про порядок підготовки та перепідготовки водіїв автотранспортних засобів.
Матеріально-технічна база комбінату дозволяє здійснити якісну теоретичну та практичну підготовку водіїв.
 
 
До послуг учнів МНВК обладнано сучасний комп’ютерний кабінет
 Навчаючись в комбінаті учні освоюють найбільш використовувані програми: 
Операційні системи;
Офісний пакет: Microsoft Word; Microsoft Excel; Microsoft Access; Microsoft Power Point
Програми комп’ютерної графіки Adobe Photoshop
Це допоможе їм в подальшому житті знайти свій професійний шлях.
Збільшення кількості кафе, ресторанів, барів в нашому місті дає змогу без великих труднощів працевлаштуватись тим випускникам, які пов’язали свою професію з громадським харчуванням.
Шлях до високої майстерності починається з малого – вміння нарізати овочі, гарно покласти на тарілку гарнір, акуратно полити страву соусом.