Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Головна » 2017 » Січень » 12
Спеціалізація "Кулінарія"
Підручники Онлайн "Кулінарія"
10 клас
Книжка 2 "Українська кухня", Розділ 11, §1-5 стор.267-289. Підготувати реферативні виступи на тему:
- "Значення холодних страв і закусок у харчуванні людини";
- "Значення овочевих страв у харчуванні людини"
11клас
Книжка 3 "Українська кухня", Розділ 15, §4 стор. 350. "Страви з яєць".
Розділ 16, §1-2 стор. 350. Страви з сиру, стор. 357-362.
Розділ 18, §1 стор. 185-191. Приготування перших страв.
Переглядів:
562
|
Додав:
skmnvk
|
Дата:
12.01.2017
|
| |
|