Комунальний заклад Скадовської районної ради "Міжшкільний навчально-виробничий комбінат"

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Січень » 12

Спеціалізація "Кулінарія"

Підручники Онлайн "Кулінарія"

10 клас

Книжка 2 "Українська кухня", Розділ 11, §1-5 стор.267-289.  Підготувати реферативні виступи на тему:

  • "Значення холодних страв і закусок у харчуванні людини";
  • "Значення овочевих страв у харчуванні людини"

11клас

Книжка 3 "Українська кухня", Розділ 15, §4 стор. 350. "Страви з яєць".

Розділ 16, §1-2 стор. 350. Страви з сиру, стор. 357-362.

Розділ 18, §1 стор. 185-191. Приготування перших страв.

Переглядів: 430 | Додав: skmnvk | Дата: 12.01.2017 | Коментарі (0)