Статистика
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0
|
Головна » 2017 » Січень » 12 » Завдання на період пропущених занять
11:42 Завдання на період пропущених занять |
Спеціалізація "Кулінарія"
Підручники Онлайн "Кулінарія"
10 клас
Книжка 2 "Українська кухня", Розділ 11, §1-5 стор.267-289. Підготувати реферативні виступи на тему:
- "Значення холодних страв і закусок у харчуванні людини";
- "Значення овочевих страв у харчуванні людини"
11клас
Книжка 3 "Українська кухня", Розділ 15, §4 стор. 350. "Страви з яєць".
Розділ 16, §1-2 стор. 350. Страви з сиру, стор. 357-362.
Розділ 18, §1 стор. 185-191. Приготування перших страв. |
Переглядів: 558 |
Додав: skmnvk
| Рейтинг: 0.0/0 |
|